Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

1. hokejová liga: Beroun vyhrál nad Chrudimí a pouhé dva body ho dělí od záchrany v lize

20. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Šest vítězství, tak taková byla ještě před dnešním utkáním úspěšná série hokejistů Chrudimi. Byl to právě Beroun, který pozitivní šňůru soupeře dokázal utnout. Ústředními postavami vítězů byli Richard Diviš, který zařídil oba góly a brankář Lukáš Cikánek. Jediný mužem, který ho dokázal překonat byl Tomáš Martinec. Medvědi se tak výrazně přiblížili východu z labyrintu ohrožení.

 

ZOH 2010: Finové pěti góly sestřelili bezzubé Němce, Selänne je novým rekordmanem

20. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Skupina C: Trápení německého národního celku na olympijském turnaji pokračuje. Svěřenci trenéra Kruppa nedokázali vsítit gól ani ve druhém zápase. Finové rozhodli o své hladké výhře během přesilových her, během kterých zaznamenali rovnou čtyři góly. Dvě střelecké úspěchy si připsal obránce Timmonen o další se postarali bratři Ruutuové a Pitkänen. Na třetím gólu Suomi měl podíl i Selänne, který se tak stal díky sedmatřiceti bodům nejproduktivnějším hráči v historii OH. 

 

ZOH 2010: Češi vlétli na Lotyše, ale nakonec se u výhry trápili

20. 2. 2010

| Komentářů: 1

| Rubrika: Výsledky

NEPŘEHLÉDNĚTE: Skupina B - Tři góly během šesti úvodních minut střetnutí, taková byla bilance úspěšnosti našich hokejistů. Pomyslný střelecký prach však svěřencům trenéra Růžičky po čtvrté brance zvlhnul a do hry se vneslo řadu nepřesností. Vokoun neměl tolik práce jako v prvním turnajovém střetnutí, ale několikrát musel ukázat svůj postřeh. O góly se postarali Krejčí, Plekanec, Jágr, T. Kaberle a střelou do prázdné branky při soupeřově power play Eliáš. Na straně Lotyšů se trefili Sotnieks a Ankipans.

 

ZOH 2010: Brankář Hiller dovedl Švýcary proti Kanadě k bodovému zisku

19. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Skupina A: Reprezentanti ze země helvétského kříže si překvapivě vyšlápli na jednoho z hlavních favoritů olympijského turnaje. Švýcaři podporovaní famózním Hillerem v brance dokázali smazat dvougólové manko a utkání dotáhli až na samostatné nájezdy. V nich se paní Štěstěna usmála na Kanadu, konkrétně na Crosbyho, který si připsal po neúspěchu Plüsse na druhé straně vítězný gól.
 

ZOH 2010: Slováci senzačně porazili na nájezdy Rusko

19. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Skupina B: Nečekaného úspěchu dosáhli naši východní sousedé ze Slovenska. Družina lodivoda Jána Filce dokázala sehrát s Ruskem vyrovnanou partii, kterou navíc dokázali přetáhnout do vítězného konce. Utkání skončilo po základní hrací době a prodloužení v nerozhodném stavu 1:1, a tak se muselo o osudu zápasu rozhodnout v samostatných nájezdech. V loterii pokusů kralovali oba brankáři, ale hrdinou se stal Halák, který zneškodnil hned dva ze tří pokusů Ovečkina. V sedmé sérii rozhodl o bonusovém bodu pro Slováky drzým zakončením Demitra.

 

ZOH 2010: Švédové ztratili s Běloruskem třígólové vedení, ale vítězství už ne

19. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Skupina C: Když ve třicáté minutě zvyšoval Franzén vedení Švédů na 3:0, tak vše nasvědčovalo tomu, že si hráči Tre kronor připíší poklidné vítězství. Původní domněnka však byla narušena za pouhých pět minut, kdy se trefil po Meleškově přihrávce Kulakov. Ve třetí třetině si oba hráči pozice vyměnili a snížili na rozdíl jediné branky. Definitivní klid do švédských řad přinesl v závěrečné minutě Alfredsson.

 

Poslední volná místa pro čtvrtfinále si vybojovaly týmy Jihlavy, Kadaně a Třebíče

18. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Hned tři série předkola musely rozhodnout až páté zápasy. Zajímavostí bezesporu je, že všechna mužstva využila k úspěchu své domácí prostředí. Nejvýraznějším rozdílem zvítězila Kadaň, která zlomila Tábor v poslední pětiminutovce hrací doby. Nervy drásající duel byl k vidění v Třebíči, kde o osudu utkání s Vrchlabím musely rozhodnout až samostatné nájezdy. Jihlava jistila svůj triumf proti Havlíčkovu Brodu během power play.

 

ZOH 2010: Češi v úvodním své utkání porazili Slováky

18. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NEPŘEHLÉDNĚTE: Skupina B - Čeští fanoušci se dočkali premiérového vystoupení našeho reprezentačního mužstva. V šestou hodinu ranní našeho času bylo zahájeno ostře sledované střetnutí mezi Českou republikou a Slovenskem. Svěřenci trenéra Růžičky potvrdili roli favorita a zásluhou výborného výkonu Vokouna a branek Eliáše, Jágra a Plekance porazili své východní sousedy 3:1.

 

Šumperk prohrál opět i doma a šance na záchranu jsou v rovině teorie, u mužstva končí trenér Číhal

17. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Utkání s Berounem bylo pro hokejisty Šumperka nadmíru důležité. V případě výhry by stáhli manko na svého soupeře na pět bodů, ale bohužel ani domácí prostředí jim k tomu nepomohlo. Šumperk opět vyhořel v proměňování šancí a nechal tak vyniknout hostujícího brankáře Cikánka. Jediný gól nováčka obstaral v oslabení Meluzín.

 

ZOH 2010: Kanaďané nadělili Norům osmigólovou potupu

17. 2. 2010

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

Skupina A: Kanada splnila přesně to, co se od ní očekávalo. V premiérovém vystoupení na olympijském turnaji si hráči javorového listu užili zápas tím nejlepším způsobem. Jejich pohodovou jízdu odnesli Norové. Po první třetině se však žádný puk neocitl díky výbornému brankáři Grotnesovi za jeho zády. Zápas se zlomil až ve druhé třetině. Třemi finálními asistencemi se blýskl Sidney Crosby.