Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

NHL: Pittsburgh utišil Hurikány i počtvrté a po roce si zahraje finále

24. 5. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NHL - finále Východní konference - 4 zápas: VIDEO nejdůležitějších okamžiků - Pittsburghská mise oslavila v Carolině druhý úspěch, což v celkovém sumáři znamenalo ukončení série a postup. Domácí s nožem na krku vstoupili do utkání lépe, když se už ve druhé minutě prosadil Staal. Penguins vrátil brzy do hry Fedotěnko a účet první třetiny uzavřel Talbot. Později úřadoval Crosby, který v přečíslení asistoval v trefy Guerina a v poslední minutě při power play hostů nabídl gól Adamsovi. Tučňáci si tak po roce zahrají o nejslavnější trofej světa.

 

NHL: Penguins jsou krůček od postupu do finále

24. 5. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NHL - finále Východní konference - 3. zápas: VIDEO nejdůležitějších okamžiků - Po dvou zápasech v Pittsburghu se série přesunula na led Caroliny. Vstup do utkání domácímu mužstvu vyšel, do vedení ho poslal Cullen. Za šest minut později se Tučňáci vrátili do hry díky první trefě Malkina. Do konce třetiny otočili stav Crosby a podruhé Malkin. Samsonov sice vykřesal pro Hurricanes jiskru naděje, ale tu vzápětí uhasili góly Fedotěnka, Adamse a Guerina. Carolina má nůž  na krku. Pokud nevyhraje čtvrtý zápas, který se hraje v noci z úterý na středu, na jejím ledě, tak sezóna pro ni končí.

 

NHL: Malkin vsítil Hurikánům hattrick, Penguins zvítězili i podruhé

22. 5. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NHL - finále Východní konference - 2. zápas: VIDEO nejdůležitějších okamžiků - Druhý zápas série přinesl další zajímavou podívanou. S první třetinou byli více spokojeni hosté. Pittsburgh sice dvakrát vedl díky trefám Crosbyho a Malkina, ale Carolina vždy dokázala náskok srovnat. Na góly LaRoseho s Jokinenen navázal Seidenberg. Vedení hostů vydrželo jen do čtyřiadvacáté minuty, kdy se trefil Talbot. Rozdílový gól obstaral v závěru druhé dvacetiminutovky Kunitz. Defitivní zlom zápasu padl po dokončení hattricku Malkina a sedmém gólu z hole Kennedyho při power play. Druhý zápas série je na programu v noci ze soboty na neděli.

 

NHL: Pittsburgh udolal Carolinu

19. 5. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NHL - finále Východní konference - 1. zápas: Ostře sledované utkání nabídlo zajímavý průběh. První změna skóre nastala v polovině úvodní třetiny, kdy se dokázal prosadit Šatan. Vzápětí ho gólově napodobil Malkin a domácí se tak ujali dvoubrankového vedení. Hosté se připomněli ve čtyřiatřicáté minutě. Právě v tomto časovém úseku skóroval Larose. Další góly padly až v poslední desetiminutovce. Třetí a zároveň vítězný gól Penguins zaznamenal Boucher. Kosmetickou úpravu skóre zařídil v poslední minutě Corvo. Druhý zápas série je na programu v noci ze čtvrtka na pátek.

 

NHL: Detroit si poradil s Chicagem a ujal se v sérii vedení

18. 5. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

NHL - finále Západní konference - 1. zápas: Obhájci Stanleyova poháru vstoupili do série s Chicagem tou správnou nohou. Od šesté minuty sice po gólu Burishe prohrávali, ale za tři minuty už srovnal brankový účet svým prvním gólem v zápase Cleary. Trefa Franzena už znamenala domácí vedení. Blackhawks se ještě vrátili do hry po zásahu Versteega, ale to již bylo z jejich strany vše. Za Detroit se ještě trefili Samuelsson a podruhé Cleary. Konečnou podobu výsledku pak dal střelou do prázdné branky Zetterberg.

 

České hokejové hry: Češi porazili Finsko a končí na turnaji na druhém místě

19. 4. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

České hokejové hry - 3. hrací den: Po jasné výhře Ruska nad Švédskem bylo jisté, že ve hře je "pouze" druhé místo. Češi si v posledním vystoupení před svými fanoušky poradili s Finskem, když o výhře v prosloužení rozhodl Jakub Klepiš, asistoval mu Jaromír Jágr. Ještě před tím zatížil finské konto dvěma góly Jan Marek, dvoubrankový náskok nám ale nevydržel. Česká republika - Finsko 4:3 po prodl. (2:2, 0:0, 1:1 - 1:0), Rusko - Švédsko 6:3 (2:0, 2:1, 2:2).

 

České hokejové hry: Češi proti Rusům bojovali, avšak prohru neodvrátili

18. 4. 2009

| Komentářů: 1

| Rubrika: Výsledky

České hokejové hry - 2. hrací den: Druhé vystoupení domácího celku rovněž nebylo vůbec špatné. Vyprodaná tipsport aréna viděla zajímavou bitvu se šťastným koncem pro ruský celek. Ve velmi dobré světle se předvedl opět gólman Jakub Štěpánek a v ofenzivě vynikal tradičně Jaromír Jágr, který asistoval u dvou tref. Česká republika - Rusko 3:4 (1:2, 1:1, 1:1), Finsko - Švédsko 4:5 po prodl. (1:2, 2:2, 1:0 - 0:1).

 

České hokejové hry: Češi vstoupili do turnaje výhrou nad Švédskem

16. 4. 2009

| Komentářů: 2

| Rubrika: Výsledky

České hokejové hry - 1. hrací den: Domácí fanoušky musel potěšil výkon našeho národního celku, který si ve svém prvním utkání na turnaji poradil se Švédy. Na výhře Čechů měl lví podíl Jaromír Jágr, jenž u první trefy Petra Čajánka asistoval a druhou, která se ukázala jako vítězná, vsítil sám. Výborný výkon předvedl i brankář Jakub Štěpánek, jenž zneškodil řadu slibných šancí soupeře. Česká republika - Švédsko 2:1 (0:0, 1:1, 1:0), Finsko - Rusko 4:2 (1:0, 0:2, 3:0).

 

Konečné pořadí O2 extraligy 2008/2009

13. 4. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

O2 extraliga - konečné pořadí: 1. HC Energie Karlovy Vary, 2. HC Slavia Praha, 3. HC Sparta Praha, 4. HC Lasselsberger Plzeň, 5. HC Moeller Pardubice, 6. HC Litvínov, 7. RI OKNA Zlín
8. HC Vítkovice Steel, 9. Bílí Tygři Liberec, 10. HC Oceláři Třinec, 11. HC MOUNTFIELD
12. HC GEUS OKNA Kladno, 13. HC Znojemští Orli, 14. BK Mladá Boleslav.

 

O2 extraliga: Karlovy Vary mistrem ligy!

12. 4. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: Výsledky

O2 extraliga - finále - 6. zápas: Karlovarským se povedlo otočit nepříznivý stav z 0:3 na konečných 4:3 a dočkali se poháru pro mistra ligy! HC Energie Karlovy Vary - HC Slavia Praha 4:3 ( 0:3, 2:0, 2:0).