Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zničí modrobílé peklo Lvy i podruhé?

17. 3. 2009

Finálová série první hokejové ligy má dnes na programu čtvrtý zápas. Podruhé se před svými fanoušky představí Kometa, která ve včerejším zápase ústeckým hráčům nedala šanci na úspěch. Drtivá výhra Brňanům bezesporu pozvedla pošramocené sebevědomí. Nová bitva začíná dnes a přímým přenosem ji bude vysílat od 19:10 kanál ČT4.

 

 

V dresu Komety by se měl už dnes představit útočník Vladimír Svačina, jenž přichází z Vítkovic na formu střídavých startů. Kometa cítí šanci na vyrovnání stavu série a je odhodlaná jít cíli naproti. Vstup do pondělního střetnutí vyšel domácím dokonale. Rychlý gól v síti Salfického přinesl potrřebné uklidnění. „Do utkání jsme vstoupili hodně nabuzení. Doma se nám hraje krásně, když nás lidi ženou. Důležité pro nás bylo, že jsme dali prvního góla. Hráli jsme hodně kombinačně, přidali jsme druhou a pak třetí branku. Kempas (Michal Kempný) to tam trefil. Nebyly to žádné krásné góly, ale vypracované ze šancí, které jsme v Ústí neměli nebo jsme z nich nestříleli,“ okomentoval včerejší úspěch trenér Komety Viktor Lukeš.

 

„Za stavu 3:0 jsme měli chvíli výpadek, vrátili jsme se trochu ke hře jako v Ústí, kdy jsme si mysleli, že je všechno hotové a taky jsme dostali gól. Ale potom jsme dali na 4:1 a uklidnili jsme se,“ dodal závěrem.

 

Naproti tomu Jan Votruba, asistent trenéra Ústí neměl příliš důvodů na kladné hodnocení. „Do utkání jsme nastoupili vlažně a na domácích bylo od začátku vidět, že chtějí víc než my. Probudili jsme se až za stavu 3:0 pro domácí a to už bylo samozřejmě pozdě,“ uvedl se zřetelnou nespokojeností. „Myslím si, že v úterý nastoupíme do zápasu úplně jinak, bude to jiné utkání a hráči si snad uvědomí, že Brno vůbec není na kolenou a že se neporazí samo, to v žádném případě,“ přiblížil aktuální situaci stratég Lvů.

 

Program finále 1. hokejové ligy:
Úterý 17. března, 4. zápas - 19.10: HC Kometa Brno - HC Slovan Ústečtí Lvi
Čtvrtek 19. března, případný 5. zápas - 18.00: HC Slovan Ústečtí Lvi HC Kometa Brno
Sobota 21. března, případný 6. zápas -17.30: HC Kometa Brno HC Slovan Ústečtí Lvi
Pondělí 23. března, případný 7. zápas - 18.00: HC Slovan Ústečtí Lvi HC Kometa Brno

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář