Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomoucká marodka sníží stavy

21. 11. 2008

ObrazekOlomoučtí hokejisté si vstup do nového ročníku první ligy představovali určitě zcela jinak. Tým, který v loňské sezóně postoupil mezi čtyři nejlepší mužstva play off, se nyní nepředvádí vůbec v dobrém světle. Aktuální jedenáctá příčka v tabulce je bezesporu zklamáním. Postupně by se však měla vyprázdnit listina zraněných, která čítá pět jmen.

 

 

Do tréninkové zátěže se pomalu vrací Radek Meidl, jenž musel před sezónou podstoupit operaci ramene. Gólmanskou výstroj si již pomalu navlékne Dalibor Sedlář. Naopak mezi marody nadále zůstává David Kudělka, jehož trápí natažená třísla. K dispozici rovněž není Martin Vyrůbalík, kterému zatím pohyblivost ruky nedovoluje naskočit na led.  Sedmadvacetiletý obránce utrpěl zlomeniny zápěstních kůstek, ale jeho návrat by měl být otázkou třech týdnů. Nejčerstvějším pacientem je Richard Bordowski, jenž utrpěl v posledním zápase poranění ramene. Vyšetření odhalí rozsah problému.

 

Kohouty drží nad vodou spolupráce ze Znojmem. Trenérské duo Vlk-Fiala, uvítalo pomoc gólmana Jaroslava Kameše, průběžně se představili i Radek Procházka, Martin Růžička či Martin Rýgl. Střídavé starty mají navíc domluvené zlínští Ondráček s Matějkou. V případě komplikací se nabízí možnost doplnění sestavy o juniorské hráče. O hráče nouze není, chce se to však vyvarovat chyb v obraně, začít střílet góly a tím se pokusit udobřit rozpačité fanoušky. Nyní zbývá jediné, najít správnou cestu k lepším výsledkům a pokusit se navázat na loňský úspěšný ročník. Jestli je to reálné, tak to napoví další zápasy.

 

Foto: Martin Pátek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář