Jdi na obsah Jdi na menu
 


CSKA láká Roba Niedermayera

19. 9. 2009

Nejúspěšnější klub v historii sovětské éry by rád získal do svých řad kanadského útočníka Roba Niedermayera. Informaci o probíhajícím jednání zveřejnil deník Sport-Express v návaznosti na prvotní sdělení serveru Allhockey.ru. Mladší z bratrů Niedermayerů je ochoten do KHL jít pouze při nemožnosti pokračování v NHL.

 

Vedení CSKA mu již předložilo jednoletý kontrakt, vše závisí na vývoji jeho budoucnosti v NHL. Čtyřiatřicetiletý útočník naposledy působil v Anaheimu, ve kterém po boku sourozence Scotta slavil před dvěma lety zisk Stanleyova poháru. Nyní je Kanaďan bez smlouvy a čeká na toužebné záchranné lano od některého z klubů kanadsko-americké NHL.

 

Případný přesun s ohledem na aktuální Niedermayerovu situaci nemusí být nereálným. Navíc klíčovou roli může hrát i to, že kromě hlavního trenéra  a generálního manažera v jedné osobě Sergeje Němčinova, se kterým se zná z NHL, by se v klubu setkal se svými krajany Nolanem Schaeferem a Markem Hartiganem. Čas neúprostně běží, a tak rozhodnutí Niedermayera by mělo padnout v nejbližších dnech. Zrodí se další zajímavý přestup?

Zdroj: allhockey.ru

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář