Jdi na obsah Jdi na menu
 


Praha se chystá na NHL, zbývá jen měsíc

3. 9. 2008

ObrazekOstře sledovaná událost se blíží a už jen pouhý měsíc a vše se stane realitou. Slavnostní česká premiéra zápasů NHL se uskuteční 4. a 5. října v pražské O2 aréně. Síly poměří týmy New Yorku Rangers a Tampy Bay Lightning.

 

 

 

O lístky na úvodní dva duely ročníku zámořské NHL byl enormní zájem, a tak nebylo divu, že se po sedmadvaceti hodinách od prodeje oznámilo, že je vyprodáno. Na ledě se představí sedm českých hokejistů. To největší lákadlo však bude chybět. Jaromír Jágr necítil od Rangers žádný zájem, a tak dal přednost lukrativnější nabídce ruského Omsku.

 

Do hry by naopak měli zasáhnou Petr Průcha, Michal Rozsíval, Filip Kuba, Radim Vrbata, Václav Prospal, David Kočí a Radek Smoleňák. „Na 99,9% jsme připraveni. Dnes jsme obdrželi oficiální puky z NHL,“ uvedl Vladimír Šafařík, ředitel pořádající agentury Česká sportovní. Ti, na které už nezůstaly lístky můžou přece jen zámořské hráče vidět. K dispozici bude i vstup na veřejné tréninky. Předprodej vstupenek začne v pátek na termínálech Sazky. Cena by se měla pohybovat mezi 100 a 200 Kč.  Samotný výtěžek má být použit na charitativní akce.

 

Přímý přenos z obou zápasových klání bude vysílat televize Nova na sportovním kanálu Nova sport.

Zdroj: Česká sportovní