Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chelios končit nechce, kde zakotví?

19. 8. 2009

Jeden z nejslavnějších amerických hokejistů v historii Chris Chelios ani v sedmačtyřiceti letech nepomýšlí na odchod z profesionální scény. Legendární obránce v rozhovoru pro deník New York Times potvrdil, že ještě rok chce hrát.

 

Chelios by rád si prodloužil pobyt v NHL, ale zatím nenašel klub, jenž by mu tuto možnost splnil. Posledních deset poměrně úspěšně bojoval v dresu Rudých křídel z Detroitu, se kterými se ve dvou případech radoval ze zisku Stanleyova poháru. Uplynulá sezona však pro něj skončila rozčarováním. V detroitu zcela ztratil svou pevnou pozici a na led se dostal pouze ve 29 případech. Ani dalších šest utkání v play off nebylo lanem pomocí z potápějícího se voru.

 

Proto ani nepřekvapila informace, vedení Red Wings s ním již do nové sezony nepočítá. Mluvilo se o možném návratu do Chicaga či Montrealu, ale žádné informace o zájmu se zatím na povrch nedostaly.  "Jsem přesvědčen, že ještě další sezonu budu hrát, a to bez ohledu, zda-li to bude v nižší lize či Evropě," uvedl. Nepřímo tak naznačil, že existuje nějaká nabídka. "Nevylučuji, že budu pokračovat v Rusku, ale nechci opouštět rodinu. Hokej mám sice rád, ale své děti víc," dodal závěrem. Dle dostupných informací by se mělo jednat o SKA Petrohrad. Připíše si KHL další přestupní triumf?

 

Zdroj: sports.ru

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář