Jdi na obsah Jdi na menu
 


NABÍDKA HOKEJOVÝCH A IN-LINE TRÉNINKOVÝCH POMŮCEK


S nápadem založit hokejovou školu, velkoobchod a internetový obchod HockeyForLife.cz jsme přišli už před pár lety, ale v prosinci 2009 se nám to povedlo zrealizovat. Snažíme se dnešním nejen mladým hráčům nabídnout pomůcky, které jim umožní si vytvořit jejich vlastní “domácí tréninkové centrum”. Naším cílem je nabídnout široký sortiment tréninkových pomůcek, se kterými hráči zdokonalí své dovednosti. Jsme zaměřeni na off-ice (mimo led) prostředí.

Při tréninku na ledě se spíše trenéři zabývají týmovou hrou nebo strategií a nezbývá příliš prostoru na rozvoj individuálních dovedností. Pomocí našich produktů se zdokonalíte i mimo klubový trénink.

Jsme zaměřeni na rozvoj stickhandling a agility dovedností, které jsou velice důležité při vlastní hře.

S našimi tréninkovými pomůckami zlepšíte:Obrazek
- Přihrávku
- Střelu
- Bruslení
- Kličku

 

Mezi nejznámější produkty patří:
- Slideboardy – kluzná deska pro trénink bruslení
- Flypucky – puky, které kloužou po asfaltu, betonu, podlaze...
- Stickhandling kuličky – kuličky pro trénink práce s holí
- Nahrávače – revoluční pomůcka pro trénink nahravek a střelby z první
- Umělá stickhandling plocha – speciální umělé desky pro trénink stickhandlingu


ObrazekMnoho z našich produktů je navrženo pro použití na ledě i mimo led. Jsou určeny pro trenéry, hráče a hokejové školy. Také si uvědomujeme, že nestačí mít jen nejlepší tréninkové pomůcky, ale také vědět jak na to. Proto jsme navázali partnerství s OnlineStickhandling.com. Tento projekt vznikl spojením bývalého hráče NHL Lance Pitlicka a stickhandling mága Seana Skinnera. Veškeré tyto programy nabízíme ve formě výuky nebo vzdělávacího kurzu.

 

Provozujeme první Off-Ice tréninkové centrum zaměřené na stickhandling a agility.

Disponujeme nejnovějšími pomůckami, jako jsou FlyPucky, Stickhandling kuličky, slideboardy, Flowin atd. a dokonalou umělou stickhandling plochou. Jsme výhradními dovozci pro Českou republiku a Slovensko firem SweetHockey, GreenBiscuit, EncoreHockey a GoalerOne.

Proč nezačít trénovat ihned? Podívejte se na: WWW.HOCKEYFORLIFE.CZ