Jdi na obsah Jdi na menu
 


Motivace Čechů je jasná. Chceme bronz!

17. 5. 2015

PREVIEW - Zklamání musí jít stranou. Čeští hokejisté sice prestižní semifinálovou bitvu s Kanadou nezvládli, ale na výsledek musí zapomenout. Ve hře je totiž ještě jedna medaile, a to ne o moc méně cenná. Bronz je novou motivací pro družinu trenéra Vladimíra Růžičky. V cestě ale bude stát bojovný a kvalitní tým Spojených států amerických. Poslední boj o národního týmu České republiky začíná dnes od 16:15.

 

„Říkal jsem klukům, že teď musíme zvednout hlavy. Musíme do toho jít a urvat medaili. Nesmíme fňukat, že jsme prohráli. Je potřeba přijmout porážku, zápas s Kanadou už nikdo nevrátí. ," uvedl pro sport.cz hlavní kouč týmu Růžička. Stejně jako i samotní hráči se nevymlouval na výrok rozhodčího, který našemu celku sebral zcela regulérní gól.

 

„Mužstvo ale ukázalo charakter, velkou bojovnost, jenže Kanada má prostě kvalitu. Nevím, kdy jsem ji na mistrovství světa takhle viděl hrát," uznal kvality soupeře. Český tým se musí zkoncentrovat na svou poslední bitvu na MS 2015. Soupeřem jim bude USA, které prohrálo druhé hrané semifinále s Ruskem 0:4. Růžička si je stejně jako celý tým vědom kvality zámořského celku. Jejich přednost vidí v rychlostním pojetí hry a právě na to chce své svěřence připravit.

 

Jak nastoupí Češi: Pavelec - Hejda, Jordán, Kolář, Nakládal, Čáslava, Krejčík, Němec - Erat, Sobotka, Voráček - Klepiš, Plekanec, Jágr - Vondrka, Jan Kovář, Červenka, Zaťovič, Novotný, Koukal - Simon.

 

Utkání o bronz začíná dnes od 16:15 na ČT4 sport. Duel můžete sledovat také online ZDE, stejně tak jako od 20:15 online průběh finále MS 2015.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

My to vyhrajeme

Honza putorík,23. 7. 2015 19:24

Češi do toho

My to vyhrajeme

Honza putorík,23. 7. 2015 19:23

Češi do toho