Jdi na obsah Jdi na menu
 


Češi nejspíš už bez posil z NHL, Plekanec i Hudler dál válčí v play off

10. 5. 2015

Hokejová reprezentace se na MS 2015 s největší pravděpodobností bude muset obejít bez potenciální výpomoci dalších hráčů z NHL. Ve hře byla ještě varianta s možným příjezdem Tomáše Plekance a Jiřího Hudlera. Canadiens si ale po druhé výhře v řadě vynutili v souboji s Tampou Bay šestý zápas a Hudlerovo Calgary bude hrát proti Anaheimu o naději v pátém klání série.

 

„Montreal to prodloužil, tím pádem pro nás asi skončila možnost, že by Pleky mohl přijet,“ uvedl pro server iDNES.cz asistent trenéra Jaroslav Špaček. A k Hudlerovi poznamenal:     „Jirka by se sem dostal nejdřív v úterý a ti kluci potřebují minimálně tři čtyři dny na to, aby se aklimatizovali. Navíc měl nějaké zranění. Takže i tahle varianta asi padá."

 

Tím pádem se otevírá varianta dopsání na soupisku pro zbylé členy národního celku. Jmenovitě beka Michala Kempného, útočníky Michala Vondrku s Lukášem Radilem a případně brankáře Jakuba Kováře. Na soupisce jsou tři volná místa. Jako nejpravděpodobnější možnost se jeví dopsání hráčů do pole.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář