Jdi na obsah Jdi na menu
 


České hrdiny vítalo na Staroměstském náměstí téměř 100 000 fanoušků

24. 5. 2010

MISTŘI SVĚTA 2010: Šampioni jsou doma a může tak pokračovat program probíhajících oslav. Výprava se zlatými hochy přistála na ruzyňském letišti půlhodinu po poledni a právě tam už ji vítalo několik desítek fanoušků. Posléze proběhla tisková konference a focení týmu. Následně už v autobuse čeští reprezentanti vyrazili do dějiště hlavních oslav na Staroměstské náměstí. Tam se vměstnaly tisíce fanoušků, kteří s bouřlivým potleskem vítali partu svých hrdinů.

 

Ve vítězné sestavě scházeli však dvě důležité osobnosti. Obránce Michal Rozsíval a gólmanský diamant Tomáš Vokoun, kteří rovnou odcestovali do Ameriky ke svým rodinám. Podpora s poděkováním se k nim rozhodně donese. V naprosto uvolněné atmosféře se slavilo na maximum. Nechyběly tradiční rituály jako šampaňské a vítězné pokřiky "Mistři, mistři", "Kdo neskáče, není Čech" a skandování jmen jednotlivých hráčů trenéra Vladimíra Růžičky.

 

Organizační povinnost patřila Robertu Zárubovi a později i samotným hráčům. Nechyběly proslovy členů realizačního týmu, kapitána Tomáše Rolinka, Jaromíra Jágra, Petra Vampoly a jiných. Diváci na Staroměstském náměstí si tak mohli spolu s hokejisty užívat slavnostního okamžiku naprostého, nečekaného a senzačního triumfu českých hokejistů na světovém šampionátu v Německu. Sluší se dodat snad jen jediné - Hoši děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulujeme!

jossi,24. 5. 2010 21:29

Gratulujem k Vášmu úspechu v mene všetkých Maďarov žijúcich na "Slovensku" - Felvidéku!Boli ste skvelí!

MISTŘI

RADEK KATKA,24. 5. 2010 17:25

HOŠI DEKUJEM CELI LIBEREC FANDIL A OSLAVOVAL RUSACI DO HNOJE.RADEK KATKA..