Jdi na obsah Jdi na menu
 


České hokejové hry: Češi zahajují turnaj proti Finům, chytat bude Pavelec

21. 4. 2011

Mistrovství světa pomalu klepe na dveře. Zbývá realizovat poslední rest ze série Euro Hockey Tour, kterým jsou České hokejové hry. Trenér Alois Hadamczik bude mít k dispozici kompletní výčet dosud pozvaných jednotlivců.

V úvodním zápase proti Finsku, který je na programu již dnes, dostane příležitost očekávaná gólmanská jednička Ondřej Pavelec.

Lodivod národního celku plánuje nasazení čtyř kompletních formací včetně největší hvězdy Jaromíra Jágra, jenž by se měl představit ve formaci s Romanem Červenkou a Petrem Průchou. Role třináctého útočníka by měla připadnout Petru Koukalovi.

Do utkání se nezapojí náhradní gólman Jakub Kovář ani ofenzivní trojice Michal Vondrka, Jakub Klepiš či Petr Vampola. Všichni jmenovaní dostali volno. Střetnutí s Finskem začíná v 18:10 v Brně. Přímý přenos zápasu vysílá kanál ČT4 Sport.

Vývoj můžete sledovat i prostřednictvím naší online sekce "Hokejové výsledky".

Očekávaná sestava ČR: Pavelec - Rachůnek, Nakládal, Martínek, Krajíček, Němec, Čáslava, Mojžíš, Škoula - Jágr, Červenka, Průcha - Havlát, Marek, M. Michálek - Voráček, Vrána, Rolinek - M. Růžička, Novotný, Hubáček - Koukal.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář