Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stavjaňa končí v Trenčíně

31. 3. 2008

ObrazekDukla Trenčín, poražený semifinalista letošního ročníku play off slovenské nejvyšší soutěže, bude mít nového hlavního trenéra. Vedení klubu se dohodlo s dosavadním koučem Antonínem Stavjaňou na neprodloužení smlouvy. Pětačtyřicetiletý bývalý reprezentant tedy na lavičce Dukly končí.

 

 

Stavjaňa však za své dvouleté působení zanechal výraznou stopu. Na lavičku týmu se postavil na jaře roku 2006 a premiérová sezóna skončila druhým místem. I letos měl český kouč s mužstvem velké ambice, ale stopku jim v semifinále nastavil Slovan Bratislava. O potenciálních kandidátech zatím nikdo nechce mluvit, ale adeptů je více. Eduard Hartmann, generální manažer klubu prozradil, že hledání bude probíhat nejen v domácí soutěži, ale rovněž i v zahraničí.

 

Pomalu, ale jistě se začne skládat tým, který by měl navázat na další úspěchy. Kádr hlásí zatím tři změny. Andrej Kollár míří do Zlína, Peter Poljaček do Nitry a odchází rovněž český bek Jiří Malinský, na kterého vedení klubu neuplatnilo opci. Otazník zatím visí nad Jánem Pardavým, kterému skončila smlouva, ale dá se předpokládat, že mu bude nabídnuta nová.

 

Zdroj: hk-dukla.sk, Foto: Slavomír Slížik

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář