Jdi na obsah Jdi na menu
 


Roenick pokračuje u Sharks

4. 9. 2007
ObrazekPůvodně avizované zprávy o ukončení kariéry se zdály plané. Sedmatřicetiletý hráč se dohodl s týmem San Jose na jednoletém kontraktu, který mu vynese kolem 500 tisíc dolarů. Populární Američan si tak splní se, hrát zase v klubu, který má v play off vždy ty vyšší ambice.


Krátce po skončení uplynulé sezóny Roenick zklamaně ohlásil, že díky nepružnému vedení, které mu nedalo možnost bojovat v jiném klubu během vyřazovacích bojů, ztrácí veškerou chuť do hokeje. Rovněž také naznačil, že sezóna může být pro něho ta poslední, kterou kdy hrál. J.R. se stáhnul do ústraní a do médií dal přes svého agenta sdělení, že oficiální stanovisko poskytne během následujících týdnů.

Nyní už je tedy o budoucnosti dlouholeté ikony Chicaga Blackhawks jasno, aspoň tedy na jeden rok. Třetí nejlépe střílející americký útočník v historii ligy, tak má šanci atakovat dvojici, která se nachází před ním. Na druhého Joea Mullena ztrácí sedm gólů a na Mikea Modana o dalších pět víc. Zatímco Mullen, již své bohaté konto nerozšíří, tak Modano nejspíš ano.

"Jsem velmi vděčný za to, že mi Sharks dali šanci. Mají skvělý tým a já se těším, že mu pomohu bojovat o Stanley Cup," uvedl pro agenturu AP. V San Jose by mohl zavzpomínat na svá lepší léta, tým vyznává ofenzivní hokej a spoluhráči jako Joe Thornton či Jonathan Cheechoo jistě jeho motivaci pozvednou. Utrápené účinkování ve Phoenixu tedy končí a začíná nová žraločí štace. Jak bude úspěšná, to napoví čas.

Zdroj: ČTK, edit: hokej.estranky.cz




 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fdjjhjghk

Vokhta,8. 9. 2007 13:55

ahoj mám pro tebe nabídku, měl bych zájem abychom se navzájem dali do oblíbených odkazů, moje stránka je www.hockey-live.estranky.cz ozvy se prosím co nejdříve na:
e-mail: tech.voj@senam.cz
ICQ:259978308
a nebo do komentářů www.hockey-live.estranky.cz díky