Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rafalski do Detroitu !

1. 7. 2007
ObrazekVedení Rudých křídel zalepilo trhlinu, která vznikla odchodem veterána Mathieua Schneidera. Z New Jersey přichází elitní bek Brian Rafalski. Novému mužstvu se upsal na pět let s honorářem 30 milionů dolarů. Je velmi pravděpodobné, že nová posila bude zařazena do elitní první obranné dvojice. Jeho již bývalý zaměstnavatel nyní hledá náhradu.

Podle dostupných informací se jeho snaha zaměřuje na získání montrealského Sheldona Souraye, jenž u Devils již minulosti působil. Právě objekt zájmu prožil životní sezónu. V jednaosmdesáti zápasech zaznamenal čtyřiašedesát bodů, z toho bylo dokonce šestadvacet branek, takovou statistiku by mu mohl závidět ledajaký útočník.

Detroit může být se ziskem Rafalskiho nadmíru spokojený, neboť zlákal jednoho z nejlepších beků soutěže, jenž vyniká hlavně v ofenzivní činnosti. V uplynulé sezóně nastoupil Američan ke všem zápasům základní části a svou bodovou statistiku rozšířil o dalších pětapadesát zápisů. Celková bilance v nejslavnější soutěži světa čítá 541 zápasů, 44 branek a 267 přihrávek.

Zdroj: nhl.com, edit: hokej.estranky.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

www.sisa-blog.blog.cz

sisa,21. 4. 2008 6:55

awojky na mem blogu je SONB tak sa prihlas máš velikov šanci to vihrát a sry za reklamu!!