Jdi na obsah Jdi na menu
 


Murín odchází do Zvolenu

29. 1. 2009

Slovenský gólman Igor Murín již má o své budoucnosti aspoň prozatím jasno. Poté, co se pětatřicetiletý hokejista stal nepotřebný ve Zlíně, bylo jeho další angažmá zahaleno v mlze. O zkušeného hráče měl zájem zpočátku Liberec, Žilina či Trenčín. Avšak jeho další cesta nakonec povede do mužstva HKm Zvolen.

 

 

Murín byl několik sezon nedílnou součástí zlínského týmu, kterému pomohl v roce 2004 k mistrovskému titulu. V letošním ročníku se svezl na neúspěšných výsledcích a klesl na pozici třetího gólmana, což prakticky znamenalo prvotní impulz k hledání nového angažmá. "Nejdříve se ozvala Žilina, pak přišel vážný zájem ze strany Trenčína. Ve středu to skutečně vypadalo na Duklu, zájem z Trenčína byl o Igora značný," nastínil poslední situaci okolo gólmana generální manažer Miroslav Michalovský.

 

Do hry ještě vstoupil Zvolen, který také bitvu vyhrál. Aktuálně třetí tým slovenské nejvyšší soutěže bere Murína jako náhradu za zdravotně indisponovanou jedničku Jána Laca, jenž laboruje s poraněním třísel. Ke svěřencům trenéra Miloše Holaně se Murín připojil už dnes večer. Oba kluby se dohodly na hostování do konce sezóny.

 

Vedení klubu navíc upřelo pozornost na možnost získání Petera Siváka. Útočník Žiliny již tři dny trénuje s mužstvem a klub má velký zájem na tom, aby zůstal. K dohodě zatím nedošlo, avšak jednání stále pokračují. Transfer měl proběhnout jako součást dohody s hostováním Murína, ale tato varianta nakonec padla.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář