Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krstev míří do Vítkovic

2. 9. 2008

ObrazekObránce Angel Krstev dlouho bez angažmá nebyl. Necelý týden poté, co jej Liberec uvolnil ze svých služeb, se obránce dohodl na spolupráci s Vítkovicemi. Nový zaměstnavatel tak od Tygrů přebral veškeré smluvní závazky na svá bedra.

 

 

 

Krstev byl hráčem Liberce od roku 2001, kdy posílil tým z pražské Slavie. Dvakrát byl z důvodu přetlaku v obranných řadách  poslán na hostování, ale vždy se pod Ještěd vrátil. Nyní se však kariéra sedmadvacetiletého hráče bude rozvíjet na Moravě a to v klubu Vítkovic, které měly o služby několikanásobného reprezentanta velký zájem.

 

Vedení BílýchTygrů se tak vzdalo služeb jednoho z nejproduktivnějších beků ligy a otázkou zůstává, zda-li se podaří tuto mezeru plně zacelit. Alternativy se nabízejí hned dvě, předpoklady vydatnější podpory ofenzivy má nově příchozí Richard Jareš, velký přínos se rovněž očekává od Jaroslava Modrého, největší posily klubu v letním období. Pro Krsteva bude angažmá ve Vítkovicích už čtvrtým extraligovým. Kromě mateřské Slavie působil ještě krátce v Litvínově a v Českých Budějovicích.

 

Zdroj: hcbilitygri.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář