Jdi na obsah Jdi na menu
 


Holub odchází do Mladé Boleslavi

7. 9. 2008

ObrazekDalším z hráčů, jenž opouští kabinu Bílých Tygrů je Jan Holub. Pětadvacetiletý hráč se nevešel do užšího kádru pro nadcházející sezónu, a tak mu vedení klubu vyjednalo extraligové angažmá u nováčka z Mladé Boleslavi.

 

 

 

Holub je odchovancem libereckého hokeje a svými výkony si v minulosti řekl i o pozvánku do reprezentačních výběrů osmnáctiletých a dvacetiletých hráčů. V uplynulém ročníku nastoupil ke čtyřiačtyřiceti zápasům. Jeho silnou stránkou je přímá obrana, a proto není divu, že jeho statistiky nehýří žádnými vysokými čísly. Loni zaznamenal jeden jediný gól.

 

Nesmlouvavý bek tak tedy posílí zadní řady mladoboleslavského týmu. Spolupráce je dohodnuta do 31. ledna následujícího roku.  „Avizovali jsme, že chceme, aby Honza hrál extraligu a získal tak zkušenosti, které v budoucnu využije v našem týmu. Na hostování v Boleslavi k tomu bude mít ideální předpoklady,“ okomentoval změnu v hráčském kádru Ctibor Jech, generální manažer klubu. Opačným směrem, konkrétně řečeno na farmu do Benátek míří na hostování Václav Drábek.

Zdroj:hcbilitygri.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář