Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bílí Tygři propustili trenéra Gregora

22. 10. 2008

ObrazekOčekávané se stalo skutečností. Libereckému vedení došla trpělivost a padlo řešení, které má stabilizovat dosud nepříliš dobré výsledky klubu. Z funkce hlavního trenéra byl odvolán Dušan Gregor a končí rovněž jeho asistent Vladimír Čermák.

 

 

 

Tým, který má ambice se pohybovat v horní polovině tabulky se oproti očekávání krčí až na jedenácté příčce. Mužstvo nedokázalo v případě vítězného zápasu na úspěch navázat a odrazovým můstkem není ani domácí prostředí. Tygři během devíti zápasů vybojovali pouze jedenáct bodů. O změně na trenérské židli se spekulovalo již delší dobu, a proto nyní to není až tak překvapivá zpráva. Do konce sezóny tým povede dvojice Filip Pešán - Jaroslav Nedvěd starší.

 

"V dosavadním průběhu ročníku se nám dlouhodobě nedařilo a tým nepodával výkony odpovídající jeho složení. Po dlouhých úvahách jsme se rozhodli odvolat dosavadní trenérskou dvojici, a to i přesto, že si myslíme, že hlavní podíl na naší současné situaci mají především výkony našich hráčů. Dušan Gregor s Vladimírem Čermákem odvedli během svého angažmá kus dobré práce, za což jim chci poděkovat," objasnil důvody zásahu do realizačního týmu Ctibor Jech, generální manažer klubu.

 

"Nastupující duo Filip Pešán – Jaroslav Nedvěd má k libereckému hokeji srdeční vztah a věříme, že bude pro tým impulsem, který mu pomůže překonat současnou situaci," dodal.

 

Zdroj: hcbilitygri.cz, foto: Jiří Zaňát

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář