Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prodej vstupenek na NHL zahájen !

28. 4. 2008

ObrazekDlouhoočekávané oznámení je konečně tady. Prodej vstupenek na zahajovací zápasy příštího ročníku kanadsko-americké NHL byl dnes v 9:30 zahájen. Dvě unikátní střetnutí se odehrají 4. a 5. října v pražské O2 Aréně. Jedná se o klání New Yorku Rangers a Tampy Bay Lightning a zájem o lístky je obrovský.

 

 

Pokud by vstupenky nebyly vyprodány v první den zahájení, tak od úterý 29. dubna 2008 8:00 hodin bude jejich rezervace možná rovněž prostřednictvím internetových stránek www.sazkaticket.cz.

 

Nejlevnější vstupenky jsou k dostání za 1990 Kč a pro změnu ty nejdražší za 12 900 Kč. Do koloběhu vyrazilo osm kategorií lístků. Společnost Sazka, jenž je distributorem lístků oznámila, že tři čtvrtiny vstupenek budou prodány v jedné etapě a zbylé budou uvolněny během letních měsíců. Vzhledem k omezenému počtu vstupenek si každý bude moct koupit či rezervovat jen pět kusů.

 

Bylo uvolněno 10 000 lístků, dá se však očekávat, že vzhledem k nesmírně velkému zájmu bude první etapa prodeje brzy minulostí. Blokované budou místa pro představitele NHL, sponzory a partnery akce, sdělovací prostředky a v neposlední řadě pro technické zaměstnance televize. K dispozici rovněž nebude druhé a třetí podlaží arény, jenž je vyhrazené pro stálé nájemce  skyboxů a klubových sedadel.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář