Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview: Jak si povede Olomouc ve šlágru kola proti Chomutovu?

2. 2. 2010

Poslední zápasy ukazují, že se Mora po období krize výkonnostně optimalizovala a předchozí domácí výhra 5:1 nad Třebíčí také uklidnila vlnu nespokojených fanoušků. Jistota třetího místa může hrát v psychice hráčů klíčovou roli. Hanáci si tak v zápase můžou Chomutov otestovat. Před necelými dvěma měsíci jim taktika vyšla a favorita vyprovodili z ledu s šestigólovou nadílkou.

 

Středeční utkání bude s ohledem několika změn v týmu soupeře nejspíš náročnější. Chomutov si z Kadaně stáhl Domina, Míku, Fialu a Révaye, kterým skončilo hostování. Přesun si vysloužili i Boušek, Gombár a Bauer, kteří byli v Kadani očekávanými tahouny. Navíc se vedení severočeského klubu dohodlo s pražskou Slavií na možnosti střídavých startů trojice Růžička ml., Sklenář a Roth.

 

 

V moravském klubu se žádné velké rošády hráčů nedělaly. Do Olomouce se vrátil z hostování v Dukle Jihlava útočník Petr Haluza. Vedení klubu se ještě snažilo získat z extraligové Komety Brno jednoho z obránců, avšak vše údajně padlo s odchodem Krsteva do Švédska.

 

 

Mužstva se letos potkala třikrát a platilo pravidlo úspěchu toho domácího. Severočeši zvítězili 5:2 a 3:2, ovšem na ledě Olomouce podlehli 2:6. Svěřenci trenérů Vlka a Fialy vyhráli poslední tři zápasy a zajisté budou chtít potvrdit svou formu i doma proti druhému týmu tabulky. Chomutovští mají co Hanákům vracet a bezesporu nebudou chtít utkání jen odploužit.

 

 

Pro Olomouc bude střetnutí posledním domácím v rámci programu nadstavbové části ligy. V závěrečném kole jede mužstvo na led Šumperka, a tak se fanouškům ukáže až po menší přestávce v rámci čtvrtfinále play off, do kterého si zajistila vstupenku.

 

 

Utkání začíná ve středu 3. února v 18 hodin. Podaří se opět Kohoutům překvapit Chomutov i podruhé?

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář