Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview: Co nám přinese předposlední kolo nadstavbové části soutěže?

2. 2. 2010

Do finiše se dostává naše druhá nejvyšší domácí soutěž. Pětačtyřicáté kolo může rozhodnout o posledních hádankách. Play off ještě nemají jisté týmy Havlíčkova Brodu, Vrchlabí a Benátek na zázrak čeká ještě Beroun. Středeční zápasy okoření souboje týmů z elitní čtyřky. Ústečtí Lvi se utkají s Hradcem Králové a Olomouc vyzve doma Chomutov.

 

 

PROGRAM ZÁPASŮ 45. KOLA:

(10.) HC Benátky nad Jizerou - (11.) HC Vrchlabí (17:30)

Klíč k vyhnutí se play-out je jednoduchý. Domácí potřebují vyhrát, aby si zajistili příjemnější část vyřazovacích bojů. V obdobné situaci jsou však i hosté. Očekává se dramatické střetnutí, které může nastínit nová fakta. Kdo si zajistí klíč k branám play off?

Tip: 10

 

(7.) HC Dukla Jihlava - (15.) Salith Šumperk (17:30)

Domácí by si rádi vylepšili bodové konto a šance na atakování páté pozice, kterou aktuálně drží Třebíč je aktuální cíl. V Šumperku se už smířili s bojem o záchranu, avšak zbraně rozhodně skládat nebudou. Draci by však chtěli znepříjemnit favoritovi cestu k výhře už z toho důvodu, že poslední vzájemné utkání skončilo jejich debaklem.

Tip: 1

 

(3.) HC Olomouc - (2.) KLH Chomutov (18:00)

Preview v samostatném článku.

Tip: 10

 

(1.) HC Slovan Ústečtí Lvi - (4.) HC VCES Hradec Králové (18:00)

Druhý z ostře sledovaných zápasů bude čekáním na překvapení. Ústí už devět zápasů v řadě neprohrálo a s Východočechy má navíc stoprocentní bilanci. Hosté v posledních duelech hledají cestu k úspěchům těžko a příliš šancí se jim nedává ani dnes. Oběma klubům prakticky půjde o to si otestovat případné nové herní varianty.

Tip: 1

 

(13.) HC Berounští Medvědi - (6.) Orli Znojmo (18:00)

Žemličkova družina má ještě teoretickou šanci na postup do vyřazovacích bojů, ale tu si může udržet jen díky dnešnímu tříbodovému zisku. Orli potřebnou jistotu už mají, ale nedá se očekávat, že svému soupeři darují kůži lacino.

Tip: 02

 

(14.) HC Chrudim - (8.) Sportovní klub Kadaň (18:00)

Chrudimské vojsko našlo poslední zbytky sil a překvapilo přesvědčivou výhrou v dohrávaném utkání na ledě táborských Kohoutů. Každý získaný bod vylepšuje pozici pro play-out. Otázkou zůstává, jak se ukáže Kadaň, která má postupové boje už jisté.

Tip: 02

 

(12.) HC Rebel Havlíčkův Brod - (9.) Hockey Club Tábor (18:00)

Rebelům stačí k jistotě play off dva body. Hosté nečekaně doma selhali proti Chrudimi, ale vzhledem k propadáku Berouna v Kadani jim stačí k definitivě klidu jediný bod.

Tip: 10, 02

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář